6941607503 Κύπρου 14, Κεφαλονιά
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γερανοί Παπαδάτος | Γερανοί & Ενοικιάσεις Κάδων Κεφαλονιά 

Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κεφαλονιά, διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη για γερανομεταφορές σε οποιοδήποτε σημείο της Κεφαλονιάς.

Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ανταπόκριση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ανάγκες των πελατών μας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού απαιτείται σωστή μελέτη, υπευθυνότητα και συνέπεια που είναι αποτέλεσμα της πείρας που έχει αποκτήσει το σταθερό εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια στην ειδική μεταφορά και τις ανυψώσεις με γερανούς.

Με τους γερανούς που διαθέτουμε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό κάθε ανάγκη σας και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, πιστοποιεί την συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, στους χρόνους που χρειάζεστε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   Μεταφορά και ανύψωση κάθε είδους υλικών οικοδομής όπως ξυλεία, σίδερα, δομικά υλικά κ.α.
   Μεταφορά λυόμενων σπιτιών - τροχοβίλων
   Ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών
   Μεταφορές βαρέως τύπου μηχανημάτων, πιάνα, χρηματοκιβώτια κ.α.
   Καλαθοφόρο για κάθε είδους εργασία 
   Μετακομίσεις οικοσκευών με ανυψωτικό μηχάνημα
   Ενοικιάσεις κάδων
 
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των μεταφερόμενων και ανυψώμενων αντικειμένων καθώς και η ικανοποίηση και η σωστή εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ
Τα σταθερά καλάθια που διαθέτει η εταιρεία μας είναι ιδανικά για εργασίες σε ψηλά σημεία. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την ανύψωση για βάψιμο και συντήρηση ψηλών κτιρίων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση λαμπτήρων σε οδικά δίκτυα, καθαρισμό τζαμιών κτιρίων, τοποθέτηση διαφημιστικών ταμπελών κ.α.
 
 
 
 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
Οι καδοι για μπαζα είναι απαραίτητοι σε μια σειρά από εργασίες, ώστε να μπορέσετε να απομακρύνετε εύκολα, σωστά αλλά και νόμιμα τα μπαζα και γενικότερα τα απορρίμματα που μπορούν να προκύψουν από μια σειρά εργασιών. Η εταιρεία μας διαθέτει κάδους προς ενοικίαση, τους οποίους σας τους παρέχει σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε με γερανό στην Κεφαλονιά.