6941607503 Κύπρου 14, Κεφαλονιά
hero image
 
 
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Γερανοί & Ενοικιάσεις Κάδων Κεφαλονιά 

Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των ανυψώσεων και μεταφορών με γερανούς, προσφέροντας ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κεφαλονιά.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από τηλεσκοπικό γερανό (παπαγαλάκι) με δυνατότητα ανύψωσης έως 30 μέτρα και έναν γερανό έως 12 μέτρα, καθώς και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

Παράλληλα, ανανεώνουμε τον στόλο μας συνεχώς με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ ο υπάρχον εξοπλισμός μας είναι σε άριστη κατάσταση, αφού πραγματοποιούμε τακτικούς ελέγχους προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας με τους γερανούς, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις για ανύψωση κάθε φορτίου σε κάθε δύσκολο σημείο. Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε, από την απλή μεταφορά και ανύψωση των οικοσκευών σας, την ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών μέχρι και την ανύψωση μεταλλικών κατασκευών και βαρέων αντικειμένων.

Επίσης, διαθέτουμε κάδους προς ενοικίαση για την απομάκρυνση και την μεταφορά των μπαζών από τον χώρο σας.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στους πελάτες της, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφορών και ανυψώσεων με γερανούς, ώστε όλες οι παραλαβές και οι παραδόσεις να γίνονται έγκαιρα και με απόλυτη ασφάλεια. 

Η άρτια οργάνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε εργασίας, σε όσο δύσβατη περιοχή και αν βρίσκεστε σε όλη την Κεφαλονιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε με γερανό στην Κεφαλονιά.